Γκριν: «Δεν έχουμε πίεση, αλλά δεν χαλαρώνουμε κιόλας»

Γκριν: «Δεν έχουμε πίεση, αλλά δεν χαλαρώνουμε κιόλας»
Ο Έρικ Γκριν τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει πια άγχος, αλλά δεν χαλαρώνει, ενώ ανυπομονεί να μαρκάρει τον Σέρχιο Γιουλ.

Αρχικά, ο Έρικ Γκριν σχολίασε για το ματς με την Ρεάλ και τη συνέχεια στην Euroleague: «Είναι ωραίο ότι θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Αυτό είναι σημαντικό και το θέλαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι αύριο (24/03) κόντρα στην Ρεάλ όμως και θα το πάρουμε ένα παιχνίδι ξεχωριστά από εδώ και πέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα που εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ελεύθερα. Πλέον, δεν θα έχουμε τόση πίεση, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, δεν θέλουμε να κάνουμε 0-3. Έχουμε ένα καλό μομέντουμ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του την «εκδίκηση» για την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Μαδρίτη: «Δεν θα ξεχάσουμε εύκολα το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα σκεφτόμαστε λίγο και την εκδίκηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι και σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε στην έδρα μας, οπότε θα είναι ωραίο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι θα κληθεί να μαρκάρει κάποια στιγμή τον Σέρχιο Γιουλ: «Λατρεύω τον ανταγωνισμό και να παίζω κόντρα στους καλύτερους, οπότε είναι ευκαιρία να δω που στέκομαι σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε έναν καλό παίκτη. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

Για το αν γνώριζε ότι το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη στο Βελιγράδι έμοιαζε πολύ με εκείνο που έδωσε στον Ολυμπιακό την Euroleague του 2012: «Τέσσερα-πέντε άτομα που έδειξαν την τελευταία φάση με το καλάθι του Πρίντεζη. Η αλήθεια είναι ότι διαφέρουν λίγο οι δύο φάσεις, επειδή τότε ξεκίνησε από πικ εν ρολ και τώρα από εμένα σε κατάσταση ένας εναντίον ενός. Είναι τρελό πάντως το πώς έγινε, αλλά ήταν μία ωραία φάση».