Νίκη με βλέμμα στο... πλεονέκτημα!

Αντωνία Σπανού
Νίκη με βλέμμα στο... πλεονέκτημα!
Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (22:00, ΕΡΤ2) σε ένα ματς που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό, το τελικό πλασάρισμα των δύο ομάδων στην βαθμολογία.

Η Euroleague έχει μπει στην τελική της ευθεία και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να παίξει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο στην τελική κατάταξη.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής είναι εκείνο μεταξύ της Μπασκόνια και του Παναθηναϊκού στην Ισπανία.

Μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε το πλεονέκτημα έχει πλησιάσει και στους υπόλοιπους διεκδικητές και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη που θα τους δώσει ελπίδες για την 4η προνομιούχο θέση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση και να κάνει όσα πρέπει για να πάρει μια νίκη μακρυά από το ΟΑΚΑ, που θα βοηθήσει και στην βαθμολογία.

Από την πλευρά του και οι Ισπανοί καίγονται για το αποτέλεσμα και θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις πιθανότητες τους για την 4η θέση.

Η Μπασκόνια την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν εύκολα από την Γερμανία και την Μπάμπεργκ και βλέπουν μπροστά τους σαν πρόκληση το παιχνίδι με τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Oι δύο ομάδες ποντάρουν πολλά σε αυτό το παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί... πλεονέκτημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.