Οδοστρωτήρας ο Παπαγιάνναρος (vid)

Φώτης Καρακούσης
Οδοστρωτήρας ο Παπαγιάνναρος (vid)

bet365

«Μάχη» με τον Αντετοκούνμπο για το ποιος θα είναι ο πιο θεματικός παίκτης στο σημερινό ματς των Κινγκς με τους Μπακς δίνει ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον σέντερ των γηπεδούχων να κάνει εντυπωσιακό κάρφωμα.

Ελληνική είναι η σημερινή βραδιά στο ΝΒΑ, καθώς όχι μόνο παίζουν αντίπαλοι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης, αλλά έχουν ήδη προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα. Μετά το παραμάζωμα του Greek Freak, είχαμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό κάρφωμα από τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός κατάφερε να καρφώσει εμφατικά την μπάλα στο καλάθι των ελαφιών, την στιγμή που κρεμόντουσαν από πάνω του όχι ένας και δύο, αλλά τρεις παίκτες των Μπακς. Ένα κάρφωμα που δύσκολα δεν θα βρίσκεται στο σημερινό Top-10.

Με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς των προκριματικών η Αργεντινή θέλει επειγόντως βαθμούς. Θα πάρει το τρίποντο με τη Χιλή;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα