Η Κύμη θέλει τριπλή γιορτή

Gazzetta team
Η Κύμη θέλει τριπλή γιορτή

bet365

Η Κύμη υποδέχεται τον Άρη (25/3, 17:00) με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Basket League κι ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στο ματς με τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση: «Αυτό το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας, καθώς γιορτάζουμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, την έναρξη της Ελληνική Επανάστασης δηλαδή, αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης Seajets θέλουμε τριπλή γιορτή, αφού περιμένουμε μία ακόμη χαρμόσυνη είδηση, αυτήν της παραμονής της ομάδας μας στην Basket League! Το Σάββατο (25/03), λοιπόν, διεξάγεται η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Κύμη Seajets να υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου τον μεγάλο Άρη.

Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς θα είναι ένα ιστορικό γεγονός, που κατά μεγάλο ποσοστό θα ισοδυναμεί με την παραμονή μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Με τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε! Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10.00 με 14.00 και 16.00 με 19.00, στο Public, στο Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr. https://www.viva.gr/…/sp…/kae-kimi-eisitiria-agonon-2016-17/».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα