Πέλικανς - Γκρίζλις: 95-82

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Γκρίζλις: 95-82

bet365

Όλα για τα πλέι οφ είναι το σύνθημα στους Πέλικανς με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να επικρατεί των Γκρίζλις με 95-82, να φτάνει το 30-41 και να βρίσκεται μόλις τρεις νίκες πίσω από τους 8ους Νάγκετς. Δεν χάνουν τα πλέι οφ, αλλά απομακρύνθηκαν από την τετράδα οι... αρκούδες (40-31).

Από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε ο Κάζινς, όλοι στη Νέα Ορλεάνη και όχι μόνο τόνιζαν πως η κίνηση αυτή έχει να κάνει με το μέλλον, καθώς θεωρούσαν απίθανη την συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, μετά και την κακή έως εκείνη την στιγμή πορεία. Η έλευση του πρώην ηγέτη των Κινγκς όμως άλλαξε την εικόνα των Πέλικανς που πλέον πηγαίνουν από νίκη σε νίκη και μπορεί να βρίσκονται ακόμα πίσω, αλλά πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν το θαύμα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρεάλ Μ. - Μπαρτσελόνα.

Και γιατί όχι, όταν κερδίζουν ομάδες όπως οι Γκρίζλις, με το 95-82 να φέρνει την παρέα των Κάζινς και Ντέιβις στο 30-41, τρεις μόλις νίκες πίσω από τους 8ους Νάγκετς. Και εννοείται πως οι Πέλικανς δύσκολα θα προλάβουν το τρένο, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα το παλέψουν και πως το άγχος τώρα το έχουν οι υπόλοιπες ομάδες που βλέπουν την συγκεκριμένη να ανεβάζει στροφές. Και πως να μην ανεβάσει άλλωστε, όταν έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο ΝΒΑ;

Οι Κάζινς κυρίως, αλλά και Ντέιβις ήταν εξαιρετικοί, με τον πρώτο να πετυχαίνει 41 πόντους, να παίρνει 17 ριμπάουντ, να δίνει 2 ασίστ, να κάνει 2 κλεψίματα και να μοιράζει και 3 τάπες, σε μια απολαυστική εμφάνιση. Ο δεύτερος έβαλε 19, πήρε και 13 ριμπάουντ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Για τους ηττημένους ο Κόνλεϊ με 16 ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ ακολούθησε με 10.

 

NBA Τελευταία Νέα