Το σόου του... μούσια (vid)

Φώτης Καρακούσης
Το σόου του... μούσια (vid)

bet365

Απολαυστικός σε ένα ακόμα ματς των Ρόκετς ο Τζέιμς Χάρντεν με τον... μούσια να πετυχαίνει 39 πόντους, αλλά και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με ωραία ατομική προσπάθεια στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Είναι μαζί με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ από τα φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ. Και πως να μην είναι άλλωστε από την στιγμή που κάνει όσα κάνει στα παρκέ. Ο φετινός Τζέιμς Χάρντεν είναι το λιγότερο εντυπωσιακός, όπως ήταν και στο ματς με τους Νάγκετς στο Χιούστον. Ο... μούσιας στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε 39 πόντους με 9/18 δίποντα, 4/11 τρίποντα και 9/11 βολές, έδωσε 11 ασίστ, μαζεύοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ έκλεψε και 4 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους του. Κυρίως όμως έβαλε το νικητήριο καλάθι όταν μετά από κλέψιμο διέσχισε όλο το γήπεδο πολύ γρήγορα διαμορφώνοντας το τελικό 125-124. Δείτε τη νέα μεγάλη εμφάνιση του Χάρντεν που πραγματικά δείχνει ασταμάτητος.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ζαλγκίρις - Εφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα