Πασκουάλ: «Ένας... τελικός με Ρεάλ»

Πασκουάλ: «Ένας... τελικός με Ρεάλ»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Ένας... τελικός με Ρεάλ»
Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε... τελικό την αναμέτρηση με τη Ρεάλ (16/3, 21:15) έπειτα από τα δύο χαμένα εκτός έδρας παιχνίδια, τόνισε πως θα πρέπει να είναι ενωμένοι και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκό ανέφερε για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16/3, 21:15, Novasports 2): «Πρώτα απ' όλα γνωρίζουμε πως παίζουμε απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της Ευρώπης. Παίζει πoλύ καλό μπάσκετ και είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε ότι μετά τις δύο ήττες με την Νταρουσάφακα και την Ζαλγκίρις αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Νομίζω ότι είναι ώρα για την ομάδα να είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, για να κάνουμε το καλύτερο. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όπως είμαστε συνήθως εντός έδρας και τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για τη νίκη».

Για την ψυχολογία της ομάδας έπειτα από τις δύο εκτός έδρας ήττες: «Πάντα τα προηγούμενα παιχνίδια επηρεάζουν τα επόμενα. Όμως έχουμε δείξει βελτίωση τις τελευταίες μέρες, η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει καλύτερα. Παίξαμε άσχημα στα δύο τελευταία παιχνίδια, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα και θα είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Απέναντι στη Ρεάλ όμως δεν πρέπει να κάνουμε μόνο αυτό, αλλά να είμαστε πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση και στα 40 λεπτά».

Για το πως θα σταματήσουν τον Σέρχιο Γιουλ: «Ο Γιουλ είναι ένας παίκτης που δεν παίζει καλά μόνο φέτος, αλλά κάθε χρόνο. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, έχει ποιότητα και μιλάει στα κρίσιμα σημεία. Ακόμα κι αν τον ξέρεις ως παίκτη είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις».

Για την επιστροφή του Γκιστ: «Ο Γκιστ βελτιώνεται κάθε μέρα, σίγουρα είναι νωρίς γι’ αυτόν. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει».