Γκαλινάρι: «"Ναι" σε εθνική Ιταλίας, για ΝΒΑ ο Ντόντσιτς»

Γκαλινάρι: «"Ναι" σε εθνική Ιταλίας, για ΝΒΑ ο Ντόντσιτς»

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πως έχει σκοπό να ενισχύσει την εθνική Ιταλίας στο προσεχές Eurobasket, ενώ ξεχώρισε τον Λούκα Ντόντσιτς από τους παίκτες της Euroleague που μπορούν να τα καταφέρουν στο ΝΒΑ.

Τις υπηρεσίες του στην εθνική Ιταλίας σχεδιάζει να προσφέρει ο Ντανίλο Γκαλινάρι στο Eurobasket του 2017 (31/08-19/09).

Έτσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Trendbasket», όταν ερωτηθείς αν θα ενισχύσει την «σκουάντρα αντζούρα» αρκέστηκε να απαντήσει με ένα «ναι».

Όσον αφορά τον Έτορε Μεσίνα και τι έφερε στην εθνική ομάδα, είπε: «Μας έκανε καλύτερους αμυντικά, έστω κι αν δεν προλάβαμε να δουλέψουμε πολύ μαζί του, λόγω του τρςλού προγράμματος. Η άμυνά μας είναι εμφανώς καλύτερη σε σχέση με πριν».

Σχετικά με το ποιος παίκτης από την Euroleague θα μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ, ο φόργουορντ των Νάγκετς υποστήριξε: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ΝΒΑ. Μπορώ να φτιάξω μια λίστα από αυτούς. Για παράδειγμα, ο Ντόντσιτς που παίζει στη Ρεάλ. Είναι ένας πολύ καλός νέος παίκτης».

Τέλος, αναφορικά με την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντένβερ και αν επιθυμεί να την ενεργοποιήσει, τόνισε: «Θέλω να μείνω στο Ντένβερ. Θα συζητήσουμε κάποια πράγματα το καλοκαίρι, αλλά θέλω να ανανεώσω».

 

NBA Τελευταία Νέα