Καββαδάς: «Δικαιωμένος που είμαι στον Άρη»

Καββαδάς: «Δικαιωμένος που είμαι στον Άρη»

bet365

Ευχαριστημένος που βρίσκεται στον Άρη είναι ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ευχήθηκε να κλείσουν οι Θεσσαλονικείς επιτυχημένα τη χρονιά και τόνισε πως ο τίτλος του MVP του δίνει έξτρα κίνητρο.

Πολυτιμότερος Παίκτης για την 21η αγωνιστική της Basket League - μαζί με τον Σον Έβανς - αναδείχθηκε ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος κόντρα στην ομάδα της γενέτειράς του, Λευκάδας, Δόξα, πέτυχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κόψιμο, παίρνοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 26χρονος σέντερ, σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ υποστήριξε πως ο τίτλος του MVP τού δίνει έξτρα κίνητρο, τόνισε πως είναι δικαιωμένος που βρίσκεται στον Άρη και μίλησε για τον ανταγωνισμό στην Α1.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Άρη επί της Δόξας Λευκάδας;

Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι με στενοχωρεί που η Λευκάδα, νησί από το οποίο κατάγομαι, βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα με λυπήσει πραγματικά το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει και να υποβιβαστεί. Από κει και πέρα, ο τίτλος του MVP δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα σε προσωπικό επίπεδο, πέραν του ότι μου δίνει εξτρά κίνητρο να συνεχίσω με τους συμπαίκτες μου να παλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δικαιώθηκε η επιλογή σου να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Άρη;

Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Ήθελα πολύ να έρθω στον Άρη. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τεράστια ιστορία. Έχει πολύ καλή διοίκηση, που φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Έχει πολύ καλό προπονητικό τιμ που δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε για να κλείσει επιτυχημένα η χρονιά.

Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League της φετινής σεζόν;

Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες και της Euroleague και του Basketball CL, που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και στα θεωρητικά χαμηλότερα στρώματα, όπου γίνεται μεγάλη μάχη τόσο, για την είσοδο στα playoffs, όσο και για την παραμονή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα