Σκουρτόπουλος: «Ξεκινάει μίνι πρωτάθλημα για μας»

Σκουρτόπουλος: «Ξεκινάει μίνι πρωτάθλημα για μας»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Ξεκινάει μίνι πρωτάθλημα για μας»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στήριξε το μεγαλύτερο μέρος της ήττας στην διαφορά του rotation, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα επόμενα ματς της ομάδας του.

«Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια στην Euroleague όπου μας εκπροσωπεί. Μπήκαμε με δυναμικότητα αν και η αναλογία του παιχνιδιού δεν ήταν υπέρ μας και όσο περνούσε η ώρα η διαφορά στο ροτέισον ήταν σε βάρος μας. Είχαμε καλά διαστήματα και λειτουργήσαμε σωστά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση απέβη σε βάρος μας» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Για εμάς από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα και θέλουμε να αναδειχτούμε πρωταθλητές. Μετά και από τις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε τα παιδιά το έχουν συνειδητοποιήσει και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τη Λευκάδα η ομάδα θα ανταποκριθεί και θα είναι έτοιμη. Έχουμε δουλειά μπροστά μας αρκετή και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει».

Σε ερώτηση για τους τραυματίες Βεργίνη και Μπάβσιτς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απάντησε ότι: «Ο Μπάβσιτς για ακόμη μία φορά είναι τραυματίας και δεν μπόρεσε να παίξει, αλλά θα ξεκινήσει την Τρίτη, ενώ ο Βεργίνης έχει μια τενοντίτιδα και κρίναμε ότι δεν χρειαζόταν να παίξει αφού στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά για εμάς τους θέλουμε όλους. Ο Βεργίνης μπαίνει κανονικά από αύριο στις προπονήσεις».

Τέλος, ο Γιώργος Διαμαντάκος που εκπροσώπησε τους παίκτες, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Να του ευχηθώ επίσης καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Σήμερα παίξαμε με μία ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο γήπεδο με καρδιά και ψυχή και τα καταφέραμε σ' ένα βαθμό. Βάσει και των οδηγιών του προπονητή μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λευκάδα, όπου θέλουμε και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα