«Τζέιμς και Μπιρτς για ΝΒΑ»! (vid)

Gazzetta team
«Τζέιμς και Μπιρτς για ΝΒΑ»! (vid)

bet365

Το HoopsHype παρουσίασε τη λίστα των παικτών των ευρωπαϊκών ομάδων που θα μπορούσαν να παίξουν στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά.

Η ιστοσελίδα hoopshype.com παρουσίασε το β' μέρος της έρευνας σχετικά με τους παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες και θα μπορούσαν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξουν στο ΝΒΑ. Στη συγκεκριμένη λίστα, λοιπόν, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Μάικ Τζέιμς και του Κεμ Μπιρτς.

Σε ό,τι αφορά τον Τζειμς αναφέρεται πως είναι: «Ένας από τους πιο γρήγορους και εκρηκτικούς παίκτες στην EuroLeague. Το παιχνίδι του θα μπορούσε να ταιριάξει καλά στο ΝΒΑ». Όσον αφορά στον Μπιρτς, τονίζεται πως είναι: «Ένας παίκτης που βγάζει ενέργεια και καλός finisher για μια ομάδα που διεκδικεί την EuroLeague. Θα μπορούσε να έχει τον ίδιο ρόλο στο ΝΒΑ»;

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Τζέιμς με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ενώ ο Καναδός υπέγραψε πέρσι στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια ενώ υπάρχει ΝΒΑ out στο συμβόλαιό του.

Στην ίδια λίστα υπάρχουν επίσης οι Έντουιν Τζάκσον (Εστουδιάντες), Τομάς Ερτέλ (Αναντολού Εφές), Ντέγιαν Μούσλι (Ουνικάχα Μάλαγα), Τζόρνταν Θίοντορ (Μπάνβιτ), Μουσταφά Φολ (Σαλόν) και Τζο Ράγκλαντ (Αβελίνο).

 

NBA Τελευταία Νέα