Μαρκόπουλος: «Κάναμε καλή πορεία»

Μαρκόπουλος: «Κάναμε καλή πορεία»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Κάναμε καλή πορεία»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε τον απολογισμό της πορείας του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League ενώ στάθηκε στον εκνευρισμό των παικτών του απέναντι στην Τενερίφη.

«Γνωρίζαμε πως παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία πάει καλά στο πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League. Εμείς με τις απώλειες δύο βασικών παικτών είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Αυτό έφερε τον εκνευρισμό και σε συνδυασμό με την σκληρή άμυνα των αντιπάλων, αυτά μας αποσυντόνισαν. Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε βάσει των όσων είχαμε σχεδιάσει. Καλή τύχη στην Τενερίφη στο πρωτάθλημα και στο Champions League» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο κόουτς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τους Ισπανούς.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Είπα πως εκνευρίστηκαν οι παίκτες γιατί δεν έβγαιναν οι επιθέσεις τόσο από την καλή άμυνα αλλά και από το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων. Έτσι δεχτήκαμε καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε».

Εν συνεχεία ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε:

Για την διαιτησία: «Δεν είμαι διαιτητής. Δεν σφυρίζω εγώ, οι διαιτητές σφυρίζουν…».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League: «Κάναμε μια καλή πορεία σύμφωνα με τα δεδομένα και τους τραυματισμούς. Από την αρχή της περιόδου απουσίαζαν δύο βασικοί, μετά απουσίαζε κι άλλος… Πάντως κάναμε καλή πορεία και συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για την τεχνική ποινή με το οποίο ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο: «Διαμαρτυρήθηκαν (σ.σ. από τον ΠΑΟΚ) στους διαιτητές και οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στο ημίχρονο. Εμείς παίζαμε το ματς μέσα στην ρακέτα από το πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε μόνο μια βολή. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν κι άλλο φάουλ για κάποια άλλη βολή. Αυτό είναι το πιστεύω το δικό μας, μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε την νίκη η Τενερίφη που είναι πολύ καλή ομάδα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα