Εξώδικο Γιάνκοβιτς σε Ιαβέρη

Εξώδικο Γιάνκοβιτς σε Ιαβέρη

Gazzetta team
Εξώδικο Γιάνκοβιτς σε Ιαβέρη

bet365

Μια δήλωση του Ιαβέρη για τον πατέρα του Βλάντο Γιάνκοβιτς, Μπόμπαν, ήταν η αφορμή για να στείλει εξώδικο ο παίκτης του Άρη, τόσο στον ίδιο, όσο και στη δημόσια τηλεόραση.

Με αφορμή συνέντευξη του Τάσου Μαρκουίζου στη δημόσια τηλεόραση και δηλώσεις του για τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, ήταν η αιτία για να στείλει εξώδικο ο γιος του, Βλάντο και στις δύο πλευρές.

Ο γνωστός και ως Ιαβέρης, μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε προ ημερών στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, αναφέρθηκε ξανά στον πάλαι ποτέ παίκτη του Πανιωνίου, λέγοντας: «ο τραυματισμός του Μπόμπαν αποτέλεσε την αφορμή για να τον παρατήσουν όλοι. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι οπαδοί του και να πεθάνει μόνος και αβοήθητος».

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τον φόργουορντ του Άρη και του έστειλε εξώδικο - δεν του έκανε μήνυση - καθώς είναι η δεύτερη φορά που ο Ιαβέρης κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση.

Με αυτό το εξώδικο, γιος του αείμνηστου Μπόμπαν επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του και τον προειδοποιεί πως αν συμβεί ξανά κάτι ανάλογο, θα κινηθεί νομικά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα