Καλαμπάκος: «Πήραμε βαθμολογική ανάσα»

Καλαμπάκος: «Πήραμε βαθμολογική ανάσα»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και φυσικά τη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής του Κοροίβου στη συνέντευξη τύπου ανέφερε, «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας, γιατί έδωσαν την ψυχή τους για το παιχνίδι και ευχαριστώ το Θανάση Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια. Πρέπει να σημειώσουμε ότι την τελευταία εβδομάδα στήσαμε πάλι μία νέα ομάδα, αλλά τα δύο νέα παιδιά μπήκαν καλά στο παιχνίδι, ειδικά ο Μακ Λελάν αλλά και ο Σάνε πιστεύουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί πλήρως.

Σήμερα δεν έγινε και τίποτα βέβαια που κερδίσαμε γιατί δεν σωθήκαμε ακόμη. Με τη νίκη ξεπεράσαμε το 51% της επιτυχίας. Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο σε όλα τα σημεία. Ήταν ένα παιχνίδι με άγχος, αλλά νομίζω είχαμε περισσότερη καρδιά, διάθεση και αυτό μας κράτησε παρ’ ότι στο Β’ ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά τα παιδιά της Πάτρας.

Δεν λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε πάρει βαθμολογική ανάσα, πρέπει όμως να φτάσουμε στις εννέα νίκες για να πούμε ότι σωθήκαμε. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά μέχρι εκεί. Να πω ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες, ξέρω ότι είναι παλληκάρια και σήμερα έδωσαν την ψυχή τους. Σε ότι αφορά τον Απόλλωνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ήρεμος και ίσως μπορεί να οδηγήσει τον Απόλλωνα στη σωτηρία, αρκεί βέβαια να μην ‘ακουμπήσει’ εμάς».

Ο Έρικ Μακ Λελάν εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Σε προσωπικό επίπεδο ήταν το πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας και με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές. Γνωρίζω ότι ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα και χαίρομαι που εγκλιματίστηκα και βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Λειτουργήσαμε κανονικά, ομαδικά και δεν είχαμε πρόβλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα