Πρίφτης: «Έχουμε δύσκολη αποστολή, μας έλειψε η ευστοχία»

Πρίφτης: «Έχουμε δύσκολη αποστολή, μας έλειψε η ευστοχία»

Πρίφτης: «Έχουμε δύσκολη αποστολή, μας έλειψε η ευστοχία»

bet365

Στην εξαιρετική αστοχία του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Κάμινγκς, αλλά και στο γεγονός πως η αποστολή της ομάδας είναι τρομερά δύσκολη στο εκτός έδρας ματς.

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τη Βιλερμπάν (67-67) και ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο εκτός έδρας ματς, ενώ η ομάδα έχει ήδη μια άσχημη εμπειρία στο Στρασβούργο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι... Oι δύο ομάδες θα έλεγα ότι είχαν το μυαλό τους στην άμυνα. Οι παίκτες μου είχαν μαχητικό πνεύμα, αλλά η Βιλερμπάν είναι σκληρή ομάδα και αποτελεσματική στην άμυνα. Είναι καλή ομάδα στο σετ παιχνίδι και νομίζω ότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε με διαφορά, όταν ξεφύγαμε με μια διαφορά. Εκεί τους δώσαμε πολύ εύκολα ελεύθερες βολές.Είναι φανερό ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Έχουμε μια άσχημη εμπειρία στο Στρασβούργο. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση αλλά και την ίδια συγκέντρωση στην άμυνα, αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σήμερα μας έλειψε η ευστοχία στη βολή αλλά και στο τρίποντο. Τώρα έχουμε δύο ταξίδια. Ένα στην Αθήνα (σ. σ. Παναθηναϊκός) και μετά στο Λιόν με τη Βιλερμπάν», είπε αρχικά ο τεχνικός των «κιτρίνων» είπε στη Συνέντευξη Τύπου.

Για το αν η Βιλερμπάν ήταν έτσι όπως την περίμενε, απάντησε: «Περίμενα ότι η Βιλερμπάν ότι είναι καλή ομάδα. Έχει καλές προσωπικότητες στα γκαρντ, καθώς Νέλσον και Χοτζ δημιουργούν στην επίθεση, και ταυτόχρονα είναι καλοί αμυντικά. Νομίζω ότι αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στις βολές και στα τρίποντα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το ίδιο συνέβη και με τη Βιλερμπάν, αλλά εμείς παίζουμε και στην έδρα μας. Αν τα είχαμε, θα παίρναμε αυτό που θέλαμε».

Τέλος, κατέληξε: «Αν έβγαιναν τρία-τέσσερα σκριν που έκαναν οι ψηλοί μας, θα είχαμε περισσότερες ασίστ. Αν είχαμε στοιχειωδώς καλό ποσοστό θα είχαμε περισσότερες ασίστ. Ο Κάμινγκς προσπαθεί να γίνει πλέι μέικερ, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτόφωτος. Στις κρίσιμες στιγμές λειτουργεί πιο πολύ ως σκόρερ, απ’ ότι ως δημιουργός. Είναι σε καλό επίπεδο, σε καλό στάδιο αλλά θέλει βελτίωση. Εξαρτάται αναμφίβολα και από την αμυντική τακτική, τη σκληράδα του αντιπάλου».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα