Επιτυχημένη η επέμβαση στον Σλούκα

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Σλούκα

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Σλούκα
Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στον Κώστα Σλούκα από τον ορθοπεδικό Διονύση Χίσσα και ο παίκτης της Φενέρμπαχτσέ πήρε ήδη εξιτήριο.

Ο Σλούκας ήρθε αμέσως στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του καθώς ήθελε να χειρουργηθεί από τον γνωστό ορθοπεδικό Διονύση Χίσσα. Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, λόγω υγρού που είχε μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από έναν παλιότερο τραυματισμό. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και ο παίκτης πήρε αμέσως εξιτήριο και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος στις αρχές Απριλίου, για να τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το Δελτίο Τύπου:

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Σλούκας υπεβλήθη σε επέμβαση αρθροσκόπησης γόνατος η οποία εστέφθη από απόλυτη επιτυχία. Ο διεθνής παίκτης της Φενέρμπαχτσέ μετέβη εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη στο Μetropolitan Hospital όπου και χειρουργήθηκε από τον διευθυντή του τμήματος ρομποτικής ορθοπαιδικής και αθλητικών κακώσεων Δρ. Διονύσιο Χίσσα και την ομάδα του. Ο παίκτης πήρε εξιτήριο αυθημερόν και αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.