Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων (13/3, 19:00).

Η ενημέρωση της ΑΕΚ: «Η κανονική περίοδος της Basket League φτάνει προς το τέλος της.

Η «Βασίλισσα» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 19:00, και καλεί τους πιστούς της για ακόμη μία φορά να δώσουν δυναμικό «παρών».

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο και από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. ζητεί από τους οπαδούς της ομάδας, που επιθυμούν να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» να προσέξουν ιδιαιτέρως τα παρακάτω:

-Είναι απαιτητή ανάγκη προκειμένου να μην προκληθεί συμφόρηση και καθυστέρηση στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους εντός των επόμενων ημερών με τους γνωστούς τρόπους. Τέτοια φαινόμενα (καθυστέρησης) παρατηρήθηκαν στον τελευταίο αγώνα και καλό είναι προς όφελος των οπαδών μας να εξελιχθεί η διακίνηση ομαλά, δίχως προβλήματα στις ροές.

-Είναι απαιτητή ανάγκη για τον ίδιο λόγο να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, με Ολυμπιακό, ειδικά αν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, και για να μην ταλαιπωρηθούν, αλλά και για να εισέλθουν στην ώρα τους στο ΟΑΚΑ, ήτοι πριν από την έναρξη του αγώνα, κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη η ομάδα. Πρόδηλο είναι, ότι η κινητικότητα για την επικείμενη αναμέτρηση θα είναι έντονη, άρα και η προσέλευση πυκνή, ως εκ τούτου ας συμβάλλουμε όλοι στην ομαλοποίηση της κατάστασης.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, όπερ σημαίνει κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να πλησιάσει στο Κλειστό, δίχως την επίδειξη εισιτηρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί ξανά εξονυχιστικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

- Online από αυτή τη σελίδα.

- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα