Γιάνκοβιτς: «Νοικοκυρεμένη ομάδα ο Άρης»

Γιάνκοβιτς: «Νοικοκυρεμένη ομάδα ο Άρης»

Κάτια Πετροπούλου
Γιάνκοβιτς: «Νοικοκυρεμένη ομάδα ο Άρης»

bet365

Ο MVP της αγωνιστικής, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μίλησε για τους στόχους του Άρη και την πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 26χρονος φόργουορντ του Άρη αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής της Basket League, μαζί με τον Κέλσι Μπάρλοου, καθώς είχε 21 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο ματς με τον Κόροιβο και συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Γιάνκοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την πορεία των «κιτρίνων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και για το γεγονός πως ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες.

Πως είναι η εμπειρία σου στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη;

Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική.

Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην Basket League και στο Basketball Champions League;

Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας, μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από εκεί και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το Final Four. Στην Basket League πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα