Στο «στόχαστρο» των Νετς ο Τεόντοσιτς

Κάτια Πετροπούλου
Στο «στόχαστρο» των Νετς ο Τεόντοσιτς

bet365

Σύμφωνα με τον σέρβικο τύπο, οι Μπρούκλιν Νετς ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ.

Το συμβόλαιο του Μίλος Τεόντοσιτς με την ΤΣΣΚΑ λήγει το καλοκαίρι - 01/07 μένει ελεύθερος - και πολλοί είναι οι... μνηστήρες που καραδοκούν, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο Σέρβος γκαρντ έχει καταφέρει να τραβήξει τα... φώτα πάνω του και από το ΝΒΑ, κι έτσι, μετά τους Νάγκετς, και οι Νετς ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του, σύμφωνα με τη «novosti».

Όπως είναι φυσικό, ο Αντρέι Βατούτιν δεν θα τον αφήσει... αμαχητί, αφού είναι διατεθειμένος να του κάνει νέα πρόταση και να χτίσει μια ομάδα γύρω του, όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα, αλλά επιθυμία και του Τεόντοσιτς είναι να βρεθεί κάποια στιγμή και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα