Χαραλαμπόπουλος: «Ανταγωνιστικός ο Κολοσσός»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Χαραλαμπόπουλος: «Ανταγωνιστικός ο Κολοσσός»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ίσως τη χειρότερη εφετινή εμφάνισή του στην EuroLeague κόντρα στην Ούνικς, εξηγώντας πως άπαντες έχουν πλέον το μυαλό τους στον Κολοσσό.

Το blog του 20άχρονου φόργουορντ στο esake.gr

«Όταν αγωνίζεσαι σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Ευρωλίγκα, οι νίκες είναι αυτές που μετράνε. Τα περισσότερα ματς κρίνονται στο τέλος όπου θα πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να πάρεις τις κατάλληλες επιλογές και να κερδίσεις.

Απέναντι στην Ούνικς κάναμε ίσως τη χειρότερή μας εμφάνιση για φέτος, ειδικά εντός έδρας, ωστόσο στο τέλος τα καταφέραμε. Η ομάδα δεν σταμάτησε να πολεμά μέχρι το φινάλε όπου ήρθε το τρίποντο του Μάικ και μας χάρισε μια πολύτιμη νίκη. Όπως και να έχει είναι δεδομένο πως αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό θα πρέπει να μην επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα.

Ακολουθούν ορισμένα πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια για την Ευρωλίγκα μακριά από το σπίτι μας, όμως αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι ο αγώνας με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Πρόκειται για μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή, ορισμένους έμπειρους Έλληνες παίκτες αλλά και ποιοτικούς ξένους.

Ειδικά στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και είναι δεδομένο πως αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος.

Βασίλης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα