Σερέλης: «Μπερδευτήκαμε στο τέλος»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σερέλης: «Μπερδευτήκαμε στο τέλος»

bet365

Το Λαύριο είχε προβάδισμα νίκης για 36', αλλά ο Προμηθέας ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στο τέλος.

Το Λαύριο έκανε τα πάντα λάθος στο τελευταίο τρίλεπτο κι έτσι ο Προμηθέας ήταν ο νικητής της αναμέτρησης.

Ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε, «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, πολύ ωραίο παιχνίδι, ένα παιχνίδι στο οποίο με βάση τα νούμερα και στην έδρα μας έχοντας περισσότερα ριμπάουντ και το μεγάλο σκορ που είχε φτάσει θεωρητικά έπρεπε να το κερδίσουμε. Δυστυχώς παρόλο που για 36 λεπτά βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ δεν καταφέραμε στα τελευταία λεπτά να ελέγξουμε κυρίως το μυαλό μας στην άμυνα. Μπερδευτήκαμε αρκετές φορές στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ο Προμηθέας δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι αυτό μας άγχωσε.

Στην επίθεση κάποια σουτ που συνήθως εδώ είμαστε πιο εύστοχοι έχουμε καλύτερα ποσοστά δεν τα βάλαμε και στην ουσία φαινόταν πως θα κριθεί το παιχνίδι σε κάποιες κατοχές στο τέλος με μεγάλα σουτ. Ο Μπλάσινγκεϊμ είναι και έμπειρος παίχτης τα έβαλε όταν έπρεπε για την ομάδα του, καθάρισε το ματς, εμάς φάνηκε η νευρικότητα μας στο τέλος στην ουσία κάναμε 2 λάθος πάσες παιδαριώδες περιπτώσεις.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό προχωράμε. Εγώ το είχα πει και θα το ξαναπώ το είπε και ο κόουτς πριν που είναι πολύ έμπειρος, χρειαζόμαστε νίκη για να σωθούμε για να μείνουμε στην κατηγορία, και στην ομάδα την δική μας δεν κάνει καθόλου καλό όλη αυτή η παραφιλολογία περί αν θα πάμε στους 8 στους 7 δεν ξέρω. Είναι η δεύτερη χρονιά που παίζουμε στην Basket League ακόμα θα πρέπει για να διαχειριστούμε τις καταστάσεις να έχουμε το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μας και να δουλεύουμε μόνο και μόνο για να μείνουμε στην κατηγορία. Προφανώς θα κρατηθούμε δεν θα τα παρατήσουμε και θα κοιτάξουμε να πάμε σε ψηλότερη θέση. Καλή συνέχεια εύχομαι, πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ο Μιχάλης Περράκης μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του αναφέροντας πως, «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο από πριν για εμάς, ξέραμε τι ομάδα έχει ο Προμηθέας, είμαστε περίπου ίδιες ομάδες. Εμείς αλλάξαμε χαρακτήρα και ώθηση μεγάλη με την έλευση του Νίξον και του Σον, ο Προμηθέας με την αλλαγή του προπονητικού team άλλαξε τελείως από ότι ήταν πριν.

Το ξέραμε αυτό είχαμε δουλέψει πάρα πολύ, έπαιξε πιο σκληρά από ότι έπαιζε παλιά, ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό, όπως είπε και ο προπονητής μας ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι για 36 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά δυστυχώς εκεί που έπρεπε δεν ήμασταν έτοιμοι για να κάνουμε το κάτι παραπάνω να φτάσουμε στη νίκη. Για εμάς παίζει ρόλο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή όπως είπε και ο προπονητής μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα