Ούκιτς: «Μου βγήκε!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ούκιτς: «Μου βγήκε!»

bet365

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε πως προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και πως απλά... έτυχε να βάλει κάποια σουτ απόψε.

Ο Κροάτης γκαρντ της ΑΕΚ ανέφερε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τον ΠΑΟΚ. Πολύ οργανωμένη ομάδα. Πρέπει να τους… νικήσεις, σε όλους τους τομείς. Δεν θα σου δώσουν κάτι εύκολο. Δεν κάναμε το καλύτερο ματς της σεζόν. Αλλά στο κατάλληλο σημείο παίξαμε όπως έπρεπε και νομίζω στο τέλος αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Για το αν μιλάει το ένστικτό του στα κρίσιμα: «Δεν έχω παίξει καλά στα 5-6 τελευταία ματς. Δεν είμαι χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου. Λογικό να έχεις πάνω και κάτω μέσα στη σεζόν. Προσπαθώ στις προπονήσεις να βελτιώνομαι. Σήμερα υπήρχαν κάποια σουτ που τα έβαλα. Μου βγήκε. Μου αρέσουν πάντως αυτές οι καταστάσεις στο τέλος, να παίρνω και να φτιάχνω φάσεις σε τέτοια σημεία. Το κάνω από μικρός.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο καινούριους παίκτες. Τους ξέρουμε. Είναι εξαιρετικοί και έχουν ποιότητα. Πρέπει να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστούμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε όλοι μαζί. Μπαίνει ο Μάρτιος πλέον, δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν έχω απάντηση σε αυτό. Πρέπει να παίξουμε κάποια ματς με αυτή τη σύνθεση, για να δούμε. Ίσως σε έναν μήνα να έχουμε καλύτερη εικόνα για το που μπορούμε να φτάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα