Καστρίτης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καστρίτης: «Πολύ σημαντική νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν απόλυτα ευχαριστημένος μετά τη νίκη των Τρικάλων επί του Ρεθύμνου.

«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλούς στόχους. Μία νίκη που ήρθε μετά από ένα δεκαήμερο ιδιαίτερα δύσκολο. Είχαμε και στο παρελθόν τραυματισμούς αλλά αυτές τις μέρες ήταν πραγματικά δύσκολο καθώς κάναμε προπονήσεις με οχτώ και εννιά άτομα.. Παρ΄ όλα αυτά είδαμε ότι οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής και αυτό φαίνεται στην διαφορά των ριμπάουντ. Από την στιγμή που δώσαμε έμφαση στην άμυνα με την βοήθεια του κόσμου στην συνέχεια βρήκαμε και το σκορ. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου, εμείς πρέπει να επιστρέψουμε υγιείς στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο για την στήριξη του»ήταν τα λόγια του προπονητή των γηπεδούχων.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Τσαγκαράκης τόνισε... «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη που είναι σημαντική. Μαθηματικά μπορεί να μην ξέρουμε ότι θα είμαστε και του χρόνου στην Α1 αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαστε καλά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε δυνατά και τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλο.

Θα πάμε χωρίς άγχος και χωρίς φόβο με πάθος για να κάνουμε ίσως ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε μέσα στην ΑΕΚ. Είχαμε πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες και κάναμε προπόνηση με οχτώ παίκτες. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός και σήμερα μας έδωσε πολύ ενέργεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα