Ουόριορς - Νετς 112-95

Γιώργος Κούβαρης
Ουόριορς - Νετς 112-95

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έγιναν και επίσημα η πρώτη ομάδα που πήρε μαθηματικά το εισιτήριο των playoffs κερδίζοντας εύκολα τους Νετς με 112-95.

Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να... χάσουν το τρένο της postseason, αλλά πλέον το έκαναν και τυπικά.

Οι «Πολεμιστές» πήρα το εισιτήριο για τα playoffs ενώ θεωρείται και απίθανο να χάσουν την πρώτη θέση στο ΝΒΑ, όπερ και σημαίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Εκτός ματς έμεινε ο Κέβιν Ντουράντ ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Στεφ Κάρι και την παρέα του. Ο ηγέτης των Ουόριορς είχε 27 πόντους με 5/10 τρίποντα, ενώ άλλους 24 πόντους πρόσθεσε ο Κλέι Τόμπσον με 8/18 σουτ. Από εκεί και πέρα κανείς άλλος παίκτης του Γκόλντεν Στέιτ ήταν «διψήφιος», με τον Στιβ Κερ να κάνει rotation και να μοιράζει το σκορ.

Για το Μπρούκλιν που έφτασε αισίως στις 16 σερί ήττες και στο... 9-49 (!), ξεχώρισαν οι Χόλις-Τζέφερσον (16π.) και Σον Κιλπάτρικ (15π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα