Ζάρας: «Κάθε ημίχρονο κι ένα μάθημα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ζάρας: «Κάθε ημίχρονο κι ένα μάθημα»

bet365

Ο Θόδωρος Ζάρας αναφέρθηκε στα δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα του Άρη στη νίκη επί του Κόροιβου, αλλά και στα μαθήματα που παίρνει η ομάδα του.

Ο έμπειρος γκαρντ του Άρη σημείωσε αρχικά ότι: «Ξέραμε ότι ο Κόροιβος θα αγωνιστεί με ελλείψεις. Πίεσε πολύ, έπαιξε με χαμηλό σχήμα κι εμείς δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο όπου κάναμε αβίαστα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας, τρέξαμε στο γήπεδο και πήραμε διαφορά».

Σε ερώτηση για το αν το μυαλό της ομάδας ήταν στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, απάντησε: «Δε νομίζω ότι ισχύει, συν τοις άλλοις ξέραμε ότι ο Κόροιβος είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και αφήνουμε πίσω μας αυτή τη νίκη».

Ρωτήθηκε για το πρώτο ημίχρονο, αν στοιχειοθετεί μάθημα για την ομάδα του και είπε: «Από πολλά πρώτα ημίχρονα υπάρχουν μαθήματα για μας. Εμείς κάνουμε ένα παιχνίδι εύκολο ή δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε κατάλληλα γι’ αυτό πήραμε μια εύκολη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα