Πρίφτης: «Έχουμε γίνει μίζεροι»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρίφτης: «Έχουμε γίνει μίζεροι»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε ενοχλημένος από το επίπεδο της κριτικής που γίνεται στην ομάδα του και αναφέρθηκε σε νοοτροπίας μιζέριας οι οποίοι υποβαθμίζουν οτιδήποτε καλό πετυχαίνει φέτος ο Άρης.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας ότι… «θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Όπως όμως και τον Ντίνο Καλαμπάκο ο οποίος κάνει φοβερή δουλειά στον Κόροιβο. Χωρίς πλούσιο ρόστερ, με πολλές αλλαγές, καταφέρνει η ομάδα του να είναι παρούσα σε όλα τα γήπεδα».

Ρωτήθηκε για το μάθημα που πήρε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο: «Κάθε μέρα παίρνουμε κι ένα μάθημα. Εξαρτάται όμως τι θέλεις να δεις μπροστά σου. Δεν λέω ότι όλα τα κάνουμε τέλεια, υπάρχουν όμως μέρες που έχουμε καλά διαστήματα που κάνουμε καλά πράγματα. Ωστόσο, ξεχειλίζουμε από γκρίνια. Αυτό είναι το μάθημα. Χωρίς να λέω ότι είμαστε τέλειοι. Ακόμη κι όταν κάνουμε κάτι καλό, γκρίνια ακούμε. Μαθήματα μπορούμε να βρούμε πολλά, ο καθένας αναλόγως της δικής του προσέγγιση».

Σε ερώτηση για το αν αδικείται η ομάδα του από την κριτική, ήταν χείμαρρος: «Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο και να μπω σε λεπτομέρειες. Αυτά που είπα είναι αρκετά εκκωφαντικά. Η ομάδα έχει αρκετές δυσκολίες τη φετινή χρονιά. Με πολλές προσθαφαιρέσεις για διάφορους λόγους. Αυτό έχει δυσκολέψει τις συνεργασίες, τη χημεία κι εμείς είμαστε μια ομάδα η οποία βασίζεται στο σύνολο κι έτσι κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα πετύχουμε φέτος. Είχαμε τους τραυματισμούς… εχουμε κάνει κακές ήττες αλλά και κακές ήττες», είπε και συμπλήρωσε:

«Εμείς όμως θέλουμε να βλέπουμε τον πίνακα από πίσω, την αρνητική πλευρά. Θέλαμε να παίξουμε τελικό Κυπέλλου. Περάσαμε την ΑΕΚ πανηγυρίσαμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας. Ήμασταν παρόντες, ακούσαμε… γιατί δεν πήρατε το Κύπελλο; Μα εμείς στεναχωρηθήκαμε περισσότερο από τον καθένα. Παλέψαμε. Να είμαστε ρεαλιστές. Να είμαστε στην πραγματικότητα. Παίξαμε με τη Στρασμπούρ κερδίσαμε με 19 πόντους και ξαφνικά βγάλαμε μέτρια ομάδα τη Στρασμπούρ. Όλα τα καλά, τα αναχαιτίζουμε πολύ εύκολα. Δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας, έγιναν λάθος επιλογές και ποτέ δεν το αρνήθηκα. Πάνω απ’ όλα φταίει ο προπονητής, εγώ είμαι υπεύθυνος για ότι γίνεται στο γήπεδο», είπε και επεκτάθηκε στο ζήτημα της ρεαλιστικής προσέγγισης.

«Χρειάζεται ρεαλισμός και να μη τα μηδενίζουμε όλα. Όλοι χρειάζονται ψυχολογία. Ο κόσμος τον οποίον ευχαριστούμε έρχεται και μας υποστηρίζει. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έρχεται, προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο βάσει του ταλέντου των παιδιών και του δικού μου. Θέλουμε να βελτιωθούμε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα. Υπάρχουν φορές που τα καταφέρνουμε, αλλά έχουμε καταντήσει μίζεροι και δεν τις βλέπουμε (τις καλές στιγμές)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα