Γκριν: «Οι μήνες που θα κρίνουν τα πάντα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γκριν: «Οι μήνες που θα κρίνουν τα πάντα»
Ο Έρικ Γκριν blogαρε για την αναμέτρηση στην Πάτρα και το επόμενο δύσκολο διάστημα για τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός έγραψε στο προσωπικό του blog τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και κυρίως για τους επόμενους μήνες που θα κρίνουν τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι μου εύχομαι να είστε καλά και να περάσετε όμορφα τις επόμενες ημέρες. Οι Έλληνες συμπαίκτες μου, μου εξήγησαν τι σημαίνει Καθαρά Δευτέρα για εσάς και ότι τη Δευτέρα είναι αργία για όλους. Συνεπώς ελπίζω όλοι να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για εμάς, αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Καθώς έχουμε τον αγώνα τη Δευτέρα και στη συνέχεια ακολουθεί ένας απίστευτα δύσκολος μήνας με δέκα παιχνίδια σε 29 ημέρες. Οπότε, πλέον, απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωση από όλους μας. Εύχομαι και ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας και ο Βασίλης με τον Πάτρικ που είναι τόσο μα τόσο σημαντικοί για την ομάδα και όλοι μαζί να παλέψουμε τον Μάρτιο για τους στόχους μας.

Από το ξεκίνημα της σεζόν, συζητούσαμε και λέγαμε πως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι μετά τον Φλεβάρη, όταν και θα κριθούν όλα. Συνεπώς, φτάσαμε στην αφετηρία πλέον αυτών των τριών μηνών που θα κρίνουν τα πάντα μέσα στη σεζόν. Αρχίζοντας λοιπόν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, πρέπει να δείξουμε απόλυτα έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη, γιατί πλέον, για να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα στα playoffs, θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες έως το τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα