Νικς - Σίξερς 110-109

Γιώργος Κούβαρης
Νικς - Σίξερς 110-109

bet365

O Καρμέλο Άντονι πήρε... εκδίκηση για τη προηγούμενη ήττα των Νικς στο φινάλε και με δικό του σουτ στην εκπνοή, χάρισε στη Νέα Υόρκη τη νίκη επί των Σίξερς με 110-109.

Πριν από ενάμιση μήνα, ο Τι Τζέι Μακ Κόνελ έριχνε στο καναβάτσο τους Νικς με buzzer beater στη Φιλαδέλφεια, αλλά απ' ότι φαίνεται ήταν κάτι που δεν είχε ξεχάσει ο Άντονι!

Άλλωστε λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται... κρύο και ο Καρμέλο Άντονι «απάντησε» στους 76ers με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Buzzer beater και νίκη των Νικς επί της Φιλαδέλφεια.

Ο Καρμέλο τελείωσε το ματς με 37 πόντους έχοντας 15/25 σουτ εντός παιδιάς και 6 ριμπάουντ, με τον Ντέρικ Ρόουζ να προσθέτει άλλους 18 πόντους με 8/17 σουτ, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για τους Σίξερς που έπαιξαν και πάλι χωρίς τον Εμπίντ, ο Τζαλίλ Όκαφορ είχε 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ άλλους 20 πόντους σημείωσε ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα