Σύγκρουση... Δικεφάλων!

Gazzetta team
Σύγκρουση... Δικεφάλων!

bet365

Με το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, αρχίζει η 19η αγωνιστική της Basket League, η οποία θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις των «αιωνίων».

Τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ θα είναι σήμερα (25/02, 17:00), καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Οι δύο ομάδες, μετά τις προκρίσεις τους στη φάση των «16» του Champions League θα... συγκρουστούν, με τη «Βασίλισσα» να στερείται τις υπηρεσίες του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα θα κάνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος έρχεται από μια καλή σεζόν στην Κίνα. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς είναι πλήρεις και δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο εύκολο έργο έχει θεωρητικά ο Άρης, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον Κόροιβο στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί τον Τζαμόν Γκόρντον, ενώ ο Ντίνος Καλαμπάκος θα έχει στη διάθεσή του το νέο απόκτημα, Έρικ ΜακΚλέλαν.

Το Λαύριο θα «μονομαχήσει» με τον Προμηθέα για την οκτάδα, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στα playoffs, ενώ και τα Τρίκαλα έχουν τον ίδιο σκοπό κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος «καίγεται» για νίκη για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις.

Κύμη και Δόξα θα αναμετρηθούν στο ντέρμπι των ουραγών, με τους πρώτους να είναι ενισχυμένοι με τον Τζέισον Καντί, ενώ θα έχουν και στη διάθεσή τους τους Κοστόφ και Σχίζα. Την ομάδα τηςΛευκάδας θα καθοδηγήσει ο Φώτης Τακιανός, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Την Καθαρά Δευτέρα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε... εκδρομή, οι μεν στην Πάτρα για το ματς με τον Απόλλωνα (17:30), και οι δε, στη Ρόδο, για να αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό (16:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα