Τα εισιτήρια του Απόλλων - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Απόλλων - Ολυμπιακός
Ο Απόλλων Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα (27/02, 17:30).

Η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League 2016-2017 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα (27/02, 17.30) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link: https://www.viva.gr/tickets/sports/apollon-patras-carna-eisitiria-agonon-16-17/ ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι διαμορφώνονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΑ Α’: 20 ευρώ
ΚΕΡΚΙΔΑ Β’+Γ’+Δ: 15 ευρώ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ: 10 ευρώ

Οι ώρες που θα λειτουργούν τα γραφεία του Συλλόγου μέχρι την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

Πέμπτη και Παρασκευή: 09.00-15.00 και 18.00-20.30
Σαββατοκύριακο: 09:00 – 15:00
Καθαρά Δευτέρα: 10:00 – μέχρι άνοιγμα εκδοτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους», αναφέρει η ανακοίνωση των Πατρινών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα