Πρίφτης: «Θα μπορούσε να πάει στο +30»!

Πρίφτης: «Θα μπορούσε να πάει στο +30»!

Gazzetta team
Πρίφτης: «Θα μπορούσε να πάει στο +30»!

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε ότι η διαφορά υπέρ των Γάλλων θα μπορούσε να είχε φτάσει στους 30 πόντους αφού ο Άρης δεν είχε ίχνος συγκέντρωσης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο Rhenus Sport.

Ο Άρης διαφύλαξε το +19 της νίκης του στο Παλέ και προκρίθηκε στους 16 του Basketball Champions League αντί της Στρασμπούρ που βρέθηκε πολύ κοντά στην ολική ανατροπή.

«Είναι πολύ σημαντική πρόκριση διότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα άλλου οικονομικού επιπέδου. Σαφώς και δεν παίζουν τα χρήματα μπάσκετ αλλά έχουμε χάσει και από ομάδες με λιγότερο μπάτζετ. Έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι με την ατμόσφαιρα, η διαφορά θα μπορούσε να πάει στο +30. Δεν είχαμε ίχνος συγκέντρωσης στη διάρκεια του αγώνα, γι' αυτό ξέφυγε το παιχνίδι. Δεν είχαμε προσηλωμένο μυαλό και δεν είχαμε ίχνος πρόβλεψης» τόνισε αρχικώς ο προπονητής του Άρη.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Η Στρασμπούρ μπήκε σε ένα κοντό σχήμα κι έκανε δύσκολη τη δουλειά μας στο κομμάτι της προσαρμογής. Αναπτύχθηκε τρελός ρυθμός και είχαν δυνατό τρίποντο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε από συγκεκριμένους παίκτες την προσωπικότητα που χρειαζόμασταν γι’ αυτό το ματς. Να μπουν δύο καλάθια, να κερδίσουμε δύο άμυνες. Για να μη λέμε πολλά για το θέμα της αστάθειας. Αν με ρωτήστε πριν το ματς τι να περιμένω από την ομάδα δεν το ξέρω.

Προσαρμόζομαι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό συμβαίνει γιατί έφυγαν τέσσερις, ήρθαν τρεις… Η ομάδα προφανώς και δεν έχει τη χημεία που θα περιμέναμε. Προσπαθούμε να τη φτιάξουμε και όσο μπορούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Η ομάδα είναι μπερδεμένη λόγω των ανακατατάξεων. Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να βλέπουμε γιατί έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τις αναμετρήσεις με τη Βιλερμπάν: «Δεν μπορώ να πω ότι ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού της με τις γαλλικές ομάδες. Δεν έχω άποψη αλλά και πάλι με απασχολεί λιγότερο απ’ ότι συνήθως γιατί με απασχολεί περισσότερο η δική μου ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα