Άντζουσιτς: «Να σταματήσουμε τους Καλάθη, Μπουρούση και Σίνγκλετον»

Κάτια Πετροπούλου
Άντζουσιτς: «Να σταματήσουμε τους Καλάθη, Μπουρούση και Σίνγκλετον»
Στα σημεία που πρέπει να προσέξει η Ούνικς στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος αποθέωσε και τους «πράσινους» οπαδούς.

Ο 26χρονος γκαρντ της ομάδας του Καζάν ανέφερε: «Έχουν παίξει πολύ καλά στα τελευταία τους παιχνίδια και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Εμείς πρέπει να συνέλθουμε και να είμαστε πολύ καλύτεροι στην άμυνα. Αν θέλουμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να σταματήσουμε το pick n' roll τους με τον Καλάθη και τους Μπουρούση-Σίνγκλετον. Νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό και παίξουμε καλύτερα στην άμυνα μπορούμε να νικήσουμε. Είμαστε σε μία δύσκολη φάση, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το χθες. Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, αφού ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτους οπαδούς. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.