Ομπράντοβιτς: «Να αντιδράσουμε με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Να αντιδράσουμε με Ολυμπιακό»
H Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Ulker Sports Arena και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε ότι η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει μετά την αποτυχία στο κύπελλο Τουρκίας.

Η πρόσφατη ήττα από την Νταρουσάφακα ήταν η πρώτη έπειτα από τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague για τη Φενέρμπαχτσε ενώ η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε στο κύπελλο Τουρκίας από την Αναντολού Εφές. Έτσι η προσεχής αναμέτρηση με την Ολυμπιακό (23/2, 19:45) αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Φενέρ να αντιδράσει, όπως παραδέχτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και είναι ώρα να αντιδράσουμε, να δώσουμε ο, τι έχουμε μέσα μας. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πραγματικά καλά το τελευταίο διάστημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.