«Αποκριάτικη ανακοίνωση, ψευδή όσα λένε»

Gazzetta team
«Αποκριάτικη ανακοίνωση, ψευδή όσα λένε»

bet365

Επεισόδια, καταγγελίες και «πόλεμο» ανακοινώσεων είχε ο αγώνας σε εφηβικό πρωτάθλημα μεταξύ της Δάφνης Αγ. Δημητρίου και Ένωσης Ιλίου.

Επεισόδια έγιναν σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ Δάφνης Αγ. Δημητρίου και Ένωσης Ιλίου, με την τελευταία ομάδα να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η ομάδα μας καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης υπέστη την χυδαιότητα μερίδας των οπαδών της Δάϕνης με φτυσίματα και απειλές προς τον πάγκο και τους γονείς, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης και εφόσον είχαμε ηττηθεί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο οργανωμένοι συμμορίτες με καδρόνια όπου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τραυματίζοντας γονείς και αθλητές του συλλόγου μας. Φοβόμαστε να διανοηθούμε τι θα γινόταν αν νικούσαμε στην αναμέτρηση. Η αστυνομία όταν έϕτασε στο σημείο των επεισοδίων οι δράστες είχαν ήδη ϕύγει».

Τώρα, η Δάφνη απάντησε με ανακοίνωση, λέγοντας πως όλα αυτά είναι «ψευδή και υπερβολές».

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την "Αποκριάτικη" ανακοίνωση του Α.Ο. Ένωση Ιλίου, μετά τον αγώνα του Εφηβικού πρωταθλήματος στο κλειστό "Μ. Μουρούτσος", ο Α.Ο. Δάφνης θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Τη Κυριακή (19/2) διεξήχθη ένα όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές εφηβικές ομάδες. Η ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια, οι ομάδες αποχώρησαν από το παρκέ του "Μ. Μουρούτσος" χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό (απόδειξη το "λευκό" φύλλο αγώνα) και τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Ιλίου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα. Κατανοούμε την πικρία της ήττας η οποία όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη!

Το αν συνέβη κάτι έξω από το γήπεδο, από κάποιους ανεγκέφαλους γονείς (και φυσικά όχι από τους νικητές της αναμέτρησης), δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ήθος που πρεσβεύει ο Α.Ο. Δάφνης και την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και στους ταλαντούχους αθλητές της!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα