Μπασκετμπολίστας «θετικός» σε κοκαΐνη και ecstasy!

Κάτια Πετροπούλου
Μπασκετμπολίστας «θετικός» σε κοκαΐνη και ecstasy!

bet365

Ο παίκτης της Βιένα, Κρις Φέργκιουσον, βρέθηκε «θετικός» σε κοκαΐνη και χάπια ecstasy, ενώ και ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/02) ανακοινώθηκε και η αποδέσμευσή του από την ομάδα.

Σάλος προκλήθηκε στο αυστριακό πρωτάθλημα, μετά την χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε μπασκετμπολίστας!

Ο Κρις Φέργκιουσον βρέθηκε «θετικός» σε κοκαΐνη και χάπια ecstasy, μετά από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ που πέρασε στις 5 Φεβρουαρίου, στον εκτός έδρας αγώνα με την Γκρατζ.

Ο φόργουορντ/σέντερ της Βιένα, μάλιστα, δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και ομολόγησε την ενοχή του. Μέσω γραπτής επιστολής, επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως κατανάλωσε τις ουσίες σε πάρτι που πήγε στα τέλη Ιανουαρίου, ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας πως θα κατανοήσει τις συνέπειες, κι εξέφρασε την ελπίδα να μην τιμωρηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Κάτι που φυσικά δεν έγινε, αφού σήμερα το απόγευμα (20/02) ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του από την ομάδα, με τον πρόεδρο, Καρλ Σβάιτσερ, να εκφράζει τη λύπη του για το περιστατικό και να λέει χαρακτηριστικά: «Προτείνω από εδώ και μπρος ένας παίκτης που θα έρχεται στην ομάδα μας, να περνά πρώτα από όλους τους απαραίτητους ελέγχους, πριν την υπογραφή τού συμβολαίου του».

Στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, ο 27χρονος παίκτης είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα