Μάγκικα, Παναθηναϊκά και 60!

Μάγκικα, Παναθηναϊκά και 60!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Μάγκικα, Παναθηναϊκά και 60!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το ρεσιτάλ ανωτερότητας του «Εξάστερου» που έφερε ένα Κύπελλο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Ακόμη ένας τίτλος στα χέρια του Παντοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, ακόμη ένας τίτλος στην κορυφαία ομάδα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός, ακόμη μία κούπα, η 60η στην ιστορία του Παναθηναϊκού! Όταν ως σύλλογος έχεις κατακτήσει έξι φορές την κορυφή της Ευρώπης και αμέτρητα πρωταθλήματα κόντρα στον «αιώνιο» με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ένα Κύπελλο Ελλάδος μπορεί να μην λέει και «τίποτα».

Ακόμη μία μέρα στην «δουλειά». Μπορεί να είναι και έτσι σε κάποιες περιπτώσεις. Όχι, όμως, φέτος! Όχι με τον τρόπο που το «τριφύλλι» πήρε αυτό τον τίτλο παραδίδοντας μαθήματα αθλητικής παιδείας, συμπεριφοράς και ανωτερότητας ακόμη και όταν η διοίκηση του Άρη δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα σχετικά με τα εισιτήρια, δείχνοντας πως δεν διδάχτηκε απολύτως τίποτα και δεν σεβάστηκε το πρωτοποριακό «οκ» του Παναθηναϊκού, ώστε να παίξουν τον τελικό μέσα στο σπίτι τους!

Το Κύπελλο Ελλάδος 2017 προστέθηκε στην απέραντη τροπαιοθήκη του «Εξάστερου» αλλά δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ! Γιατί; Γιατί ο Παναθηναϊκός δέχθηκε να παίξει το παιχνίδι στο «Αλέξανδρειο», γιατί ο Παναθηναϊκός ακόμη και όταν διαπίστωσε άλλη εικόνα στις κερκίδες από εκείνη που είχε συμφωνηθεί και ενώ τίποτα δεν έγινε για να αλλάξει η κατάσταση, βγήκε και έπαιξε, νικώντας στο χαλαρό και πεντακάθαρα!

Γιατί όταν οι οπαδοί του Άρη έσπαγαν το γήπεδό τους και έπαιζαν «κλεφτοπόλεμο» με τα ΜΑΤ, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» πανηγύριζαν με τους παίκτες τους και δεν απάντησαν στις προκλήσεις, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει ωριμότητα, σύνεση και συναίσθηση της κατάστασης θα υπάρχουν όλο και περισσότερα παιχνίδια με οπαδούς και των δύο ομάδων! Πόσο λείπει αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα από τα ελληνικά γήπεδα.

Η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε μέσα από τις στοχευμένες κινήσεις της, να δώσει πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία σε αυτό το Κύπελλο, βάσει των συνθηκών που δημιούργησε, δίνοντας ακόμη ένα κίνητρο στους παίκτες του Πασκουάλ. Το πρώτο για φέτος ήρθε. Μάγκικα και Παναθηναϊκά...

Υ.Γ1: Για το πάρτι στην Τρίπολη θα τα πούμε αύριο το πρωί...

Y.Γ2: Όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια να «κερδάς» με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, να μην σέβεσαι κανέναν κανονισμό και νόμο, θα έρθει μία στιγμή που θα «τιμωρηθείς»! Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έδειξε τον δρόμο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.