ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα είμαστε στο πλευρό σας»! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα είμαστε στο πλευρό σας»! (pic)

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε τη θετική της ενέργεια στην μπασκετική ομάδα του πράσινου συλλόγου, ενόψει του Τελικού Κυπέλλου (18/02, 17:00).

«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση, ενόψει του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (18/02, 17:00), που θα γίνει στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου. Όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό της προσπάθειάς σας, όπως κάθε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού σε σημαντικές στιγμές του συλλόγου».

Λίγο αργότερα, και η Παναθηναϊκή Συμμαχία έστειλε ευχές στην μπασκετική ομάδα, μέσω twitter, λέγοντας: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου. Η ψυχή και η καρδιά μας μαζί σας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα