Σόκαρε την ΤΣΣΚΑ η Ζενίτ!
Την δεύτερή της ήττα στο ρώσικο πρωτάθλημα υπέστη η ΤΣΣΚΑ, η οποία διασύρθηκε από τη Ζενίτ με 90-77.
Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του ματς το προβάδισμα στο σκορ, ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 26 πόντους στα μισά της τέταρτης περιόδου (88-62).
Κορυφαίος για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήταν ο Μάρκοβιτς με 19 πόντους, 9 ασίστ και 3 ριμπάουντ.
Από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Φρίτζον με 13 πόντους. Ο Ντε Κολό σε περίπου 29 λεπτά είχε 8 πόντους, ενώ ο Τεόντοσιτς σε 19 λεπτά έμεινε άποντος, πήρε 4 ριμπάουντ κι έδωσε 5 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 50-35, 75-62, 90-77.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


