Σκουρτόπουλος: «Ήμασταν μονόπλευροι»

Κάτια Πετροπούλου
Σκουρτόπουλος: «Ήμασταν μονόπλευροι»

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα του Προμηθέα από τον Απόλλωνα, καθώς τόνισε πως οι παίκτες του ήταν μονόπλευροι.

Ο τεχνικός του Προμηθέα είπε αρχικά: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποια κρίσιμα καλάθια στο τέλος, ενώ είχαν και καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι τους. Εμείς αντίθετα ήμασταν μονόπλευροι. Δεν βρήκαμε λύσεις κοντά στο καλάθι, ενώ χάσαμε και πολλά λέι-απ και αυτό πονάει. Το 17/42 δίποντα δεν είναι ένα καλό ποσοστό για εμάς.

Επίσης, σε σχέση με τα πολλά γκαρντ που χρησιμοποιούμε στο παιχνίδι μας, οι μόλις 6 ασίστ που κάναμε είναι πολύ λίγες. Μέσα από τα προβλήματα που έχουμε, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά για να βρούμε τις νίκες που θέλουμε στην συνέχεια. Συνεχίζουμε να παλεύουμε…».

Από πλευράς παικτών, ο Έντιν Μπάβσιτς συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Είχαμε καλό πνεύμα, αλλά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα κάναμε ηλίθια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Προμηθέας. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα