Σάκοτα: «Στόχος να.... σπάσουμε το δίδυμο των "αιωνίων"»

Σάκοτα: «Στόχος να.... σπάσουμε το δίδυμο των "αιωνίων"»

Gazzetta team
Σάκοτα: «Στόχος να.... σπάσουμε το δίδυμο των "αιωνίων"»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα μοιράστηκε το βραβείο του MVP με τον Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς και μίλησε για τον στόχο της ΑΕΚ να... σπάει το δίδυμο των «αιώνιων» αντιπάλων.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν καθοριστικός στη νίκη επί των Τρικάλων και με 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης αναδείχθηκε ΜVP μαζί με τον Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς του Κοροίβου. Ο ίδιος ανέφερε στο esake.gr:


- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου MVP της 17ης αγωνιστικής μαζί με τον Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς:

«Mε χαροποιεί το γεγονός, ότι αναδείχθηκα MVP της αγωνιστικής. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτόν τον τίτλο κατακτούν παίκτες που οι ομάδες τους κερδίζουν και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο απ’ όλα. Ήταν πραγματικά μία δύσκολη νίκη. Μπορεί να βρεθήκαμε με πολλούς πόντους πίσω στο σκορ αλλά δείξαμε ήθος και μαχητικότητα πετυχαίνοντας την ανατροπή».

- Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τέσσερις βαθμούς πάνω από τον Άρη και δύο μακριά από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Μπορεί να... σπάσει το δίδυμο των «αιωνίων» την φετινή σεζόν;

«Ο στόχος μας αυτός είναι. Ο στόχος της ΑΕΚ να κερδίζει κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου και αυτό κάνουμε. Προχωράμε βήμα-βήμα και όποιος βρεθεί απέναντί μας εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Το ταμείο γίνεται στο τέλος».

- Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League της φετινής σεζόν;

«Είναι ένα Πρωτάθλημα που δυναμώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο οργανωτικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα