Λιάπης: «Να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Λιάπης: «Να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει»
Ο Μιχάλης Λιάπης εξέφρασε τις σκέψεις του για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (13/02).

Αναλυτικά το blog του γκαρντ του Κολοσσού όπως το έγραψε στο esake.gr...

Το blog του Μιχάλη Λιάπη:

«Η εβδομάδα που κύλησε για εμάς δεν ήταν πολύ ευχάριστη, ύστερα από την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα. Αυτό που μας κόστισε σε εκείνο το ματς, ήταν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, όσο στην αρχή του παιχνιδιού, καθώς δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια, είτε χάνοντας αρκετά αμυντικά ριμπάουντ, είτε κάνοντας λάθη που δεν επιτρέπεται να κάνουμε.

Τώρα, έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζεται σοβαρή τόσο στην Basket League, όσο και στην Ευρωλίγκα και δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Έχει συνηθίσει να παίζει με ελλείψεις και γι’ αυτό δεν δυσκολεύεται να παίρνει τις νίκες που θέλει. Σίγουρα θα έρθουν εδώ, ξέροντας πως έχουμε μια δύσκολη έδρα και πιστεύω πως δεν θα υποτιμήσουν το ματς, όπως έκαναν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατά τη γνώμη μου.

Εμείς, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο, γιατί αυτό θα το εκμεταλλευτεί αμέσως ο Ολυμπιακός. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι τους, καθώς είναι ομάδα που τρέχει και προτιμά το “run n gun”.

Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον κόσμο. Για άλλη μία φορά φέτος, θα παίξουμε σε ένα γεμάτο Βενετόκλειο, καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει sold out και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, γιατί η στήριξη των φιλάθλων μας, θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να κοντράρουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο.

Τα λέμε την επόμενη φορά, Μιχάλης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα