Βετούλας: «Παράδειγμα προς αποφυγή το πρώτο μας δεκάλεπτο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Βετούλας: «Παράδειγμα προς αποφυγή το πρώτο μας δεκάλεπτο»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας δε μπορούσε να πιστέψει πόσο άσχημα έπαιξαν οι παίκτες του στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς με το Λαύριο.

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς στο Λαύριο και βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει ακόμη και με 20 πόντους. Ο προπονητής των Κρητικών χρέωσε το συγκεκριμένο διάστημα για την ήττα.

Ο Νίκος Βετούλας ανέφερε, «Συγχαρητήρια στο Λαύριο και στον προπονητή του Χρήστο Σερέλη, κερδίσανε απόλυτα δίκαια. Εμείς δεν δικαιούμαστε να έχουμε ελπίδες έτσι όπως ξεκινήσαμε το παιχνίδι, θεωρώ πως είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή πως μία ομάδα μπορεί να παίζει εκτός έδρας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι άξιο απορίας πως καταφέραμε στο 3ο δεκάλεπτο με τόσο άσχημα στατιστικά, 10 λάθη στο πρώτο ημίχρονο με μείον 10 ριμπάουντ να καταφέρουμε να φτάσουμε το παιχνίδι και την διαφορά στους 6 πόντους.

Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά όσον αφορά στα σετ παιχνίδι και στον τρόπο να διαβάζουμε κάποια πράγματα, ο χρόνος είναι λίγος έχουμε το επόμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. πρέπει να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και στους στόχους που έχει βάλει από την αρχή της χρονιάς».

Ο Χριστόφορος Ραζής από τη δική του πλευρά τόνισε... «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την δίκαιη νίκη, δυστυχώς ειδικά στο 1ο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ κακοί, αν δεν κάνω λάθος το Λαύριο είχε 10 ριμπάουντ παραπάνω από εμάς, είχαμε 10 λάθη. Στο 2ο ημίχρονο κάναμε την προσπάθεια μας να μειώσουμε το σκορ τα καταφέραμε δυστυχώς σε κάποιο σημείο μείναμε από δυνάμεις, κάναμε την προσπάθεια μας και αυτό είναι που κρατάμε και από αύριο δουλειά για την δύσκολη συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα