Καρύδας: «Το... δώρο μας στον κόσμο»!

Κάτια Πετροπούλου
Καρύδας: «Το... δώρο μας στον κόσμο»!

bet365

Την ευκαιρία να... γευτούν ακόμα δύο νίκες της ομάδας θα έχουν οι οπαδοί του Πανιωνίου στους δύο σερί αγώνες που ακολουθούν στο «Αρτάκης», σύμφωνα με τον Σάκη Καρύδα.

Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν αύριο (11/02, 17:00) την Καβάλα, για την 17η αγωνιστική της Α2 και με βοήθεια τον κόσμο τους θα επιχειρήσουν να φτάσουν σε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου και ανέφερε για το ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα που έχουμε δώσει ως τώρα. Έχουν μείνει άλλα 14 ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όσο θα λιγοστεύουν, τόσο θα πλησιάζουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Μετά την Καβάλα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα υποδεχθεί το Ψυχικό στην έδρα του. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: «Έχουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, με την Καβάλα και το Ψυχικό. Θέλουν προσοχή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων».

Τέλος, υποστήριξε για τη στήριξη του κόσμου και το... δώρο που θέλουν να του κάνουν οι παίκτες: «Είναι ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, στα δύο εντός έδρας ματς για να χαρούν άλλες δύο νίκες της ομάδας μας».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα