«Κομμένες» οι ειρωνείες προς τον αντίπαλο με εντολή... ΝΒΑ!

Αντωνία Σπανού
«Κομμένες» οι ειρωνείες προς τον αντίπαλο με εντολή... ΝΒΑ!

bet365

Το ΝΒΑ θεωρεί ότι οι ειρωνείες μεταξύ των αντιπάλων χαλούν το προϊόν του και για αυτό τον λόγο σκέφτεται να απαγορεύσει τις κοροϊδίες.

Όλα τα έχουμε δει στο ΝΒΑ αλλά οι κανόνες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και γίνονται κάπως υπερβολικοί.

Τελευταία σκέψη έχει να κάνει με τις...κοροϊδίες. Θα μπει στην μέση σαν την... μαμά και θα σταματήσει τα... παιδάκια από το να πειράζονται.

Η διοίκηση της λίγκας αποφάσισε ότι αυτό που γίνεται μέσα από τα social media πρέπει να σταματήσει, γιατί της χαλάει το προϊόν και έτσι θέλει να το σταματήσει.

«Eνώ καταλαβαίνουμε ότι η χρήση των social media από τις ομάδες, και κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, είναι σημαντικός μέρος του συστήματος, η μη σωστή χρήση των media μπορεί να καταστρέψει την φήμη του ΝΒΑ, των ομάδων και των παικτών».

«Πρόσφατα ποστ στο twitter από κάποιες ομάδες ξεπέρασαν τα όρια του αποδεκτού. Αυτό έχει αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε 'πόλεμο' μεταξύ παικτών που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη φθορά στην φήμη της λίγκας και καλεί του παίκτες να πειθαρχήσουν»

Η προειδοποίηση έχει ήδη σταλεί στις ομάδες και σαν αποτέλεσμα η λίγκα θέλει οι ομάδες να σέβονται τους κανόνες του ΝΒΑ οι οποίοι αναφέρουν ότι απαγορεύεται να κοροϊδεύουν ή να κάνουν ρεζίλι τους αντιπάλους και αυτό αφορά όλους όσους εργάζονται στην λίγκα και τους ιδιοκτήτες.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται οποιαδήποτε μορφή όπως δηλώσεις, φωτογραφίες ή βίντεο.

Αφορμή για όλο αυτό είναι το ότι οι Μπλέιζερς πόσταραν ένα gif του Πάρσονς να κάνει airball σε σουτ τριών πόντων στον αγώνα μεταξύ Γκρίζλις και Μπλέιζερς.

Ο παίκτης απάντησε: «καλή τύχη στην λοταρία φέτος» και δεν ήθελε πολύ να φουντώσει η κόντρα και να δοθεί συνέχεια.

Το θέμα πήρε έκταση και αναγκάστηκε η λίγκα να αναλάβει δράση και να στείλει προειδοποίηση προς όλους.

Η κοροϊδία μεταξύ... όλων στο ΝΒΑ απαγορεύεται και η λίγκα φρόντισε να το κάνει σαφές προς όλους.

 

NBA Τελευταία Νέα