Αγγέλου: «Αρνητικός MVP οι... άμυαλοι περιφερειακοί μας»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αγγέλου: «Αρνητικός MVP οι... άμυαλοι περιφερειακοί μας»!

bet365

Ο Προμηθέας επικράτησε του Κολοσσού στην Πάτρα και ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το καλό μάθημα που πήραν οι παίκτες του.

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές ιώσεις και τραυματισμούς. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω το ιατρικό μας τιμ για την εξαιρετική δουλειά του. Σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες παίζουν υπό πίεση, κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σωστά. Θεωρώ ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή αντίδραση και πάθος στο παιχνίδι, βάλαμε μεγάλα σουτ, αλλά και δεχτήκαμε μεγάλα σουτ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις αναπληρωματικοί παίκτες του Κολοσσού είχαν 9/12 τρίποντα και έδωσαν ένα καλό μάθημα στους αθλητές μας ότι το μπάσκετ παίζεται με 12 παίκτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας. Θέλουμε να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στους φιλάθλους της Πάτρας» εξήγησε αρχικώς ο κόουτς του Προμηθέα μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Για μένα σήμερα MVP ήταν ο Ντίκερσον, ο οποίος έφυγε από το Κόσοβο και ήρθε στην Πάτρα με 1000 δολάρια το μήνα. Κάνει συνέχεια προπόνηση, έχει θέληση και ζητάει ευκαιρίες. Τον βάλαμε απέναντι σε έμπειρους παίκτες και τα πήγε σούπερ. Και ο αρνητικός MVP σήμερα ήταν το πόσο άμυαλοι είναι οι περιφερειακοί μας παίκτες».

Τους παίκτες του Προμηθέα εκπροσώπησε ο Νώντας Παπαντωνίου: «Παίζαμε στην έδρα μας και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Το παιχνίδι μας ξεκινάει πρώτα από την άμυνα, κάτι που πετύχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τα τελευταία 2, όταν χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να κρατήσει τη διαφορά του α' γύρου. MVP σήμερα ήταν η άμυνα για εμένα. Και ο Γκίκας και ο Μπλάσινγκεϊμ ήταν καλοί σήμερα, αλλά η δουλειά είναι ομαδική. Ευχαριστώ, τέλος, και τον κόσμο της Πάτρας για την στήριξή του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα