Παρελθόν ο Φιλιππάκος από το Φάρο
Μετά την αποχώρηση του Στέφαν Τζόρτζεβιτς, η ομάδα του Κερατσινίου ανακοίνωσε και την αποδέσμευση του Πάνου Φιλιππάκου.
Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε στο Φάρο σε 5 ματς και είχε κατά μέσο όρο 4.4 πόντους σε περίπου οκτώ λεπτά συμμετοχής.
Την προηγούμενη σεζόν, ο Φιλιππάκος αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Β' Εθνικής (Νότιος Όμιλος).
Η ανακοίνωση:
«Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον παίκτη, Παναγιώτη Φιλιππάκο. Η ομάδα μας εύχεται στον καλαθοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
