Έκλεψαν τα δαχτυλίδια του Φίσερ!
Ο Ντέρεκ Φίσερ κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες ότι εκλάπησαν τα πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή που κατέκτησε με τους Λέικερς!
Ο βετεράνος πόιντ γκαρντ των Καλιφορνέζων και νυν προπονητής έπεσε θύμα ληστείας ενώ ανάμεσα στα κλοπιμαία βρίσκονταν τα πέντε δαχτυλίδια από τα ισάριθμα πρωταθλήματα που κατέκτησε ως παίκτης των Λέικερς (2000-02, 2009-10). Ο 42άχρονος Φίσερ αγωνίστηκε 18 χρόνια στο ΝΒΑ με τους Λέικερς, τους Ουόριορς, τους Τζαζ, τους Θάντερ και τους Μάβερικς ενώ αποχώρησε από την ενεργό δράση έχοντας 8.3 πόντους και 3 ασίστ μ.ό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
