Χιτ-Πίστονς 116-103
Μία μέρα μετά το σπουδαίο διπλό στο Σικάγο επί των Μπουλς, οι Χιτ νίκησαν και τους Πίστονς στο Μαϊάμι, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, φτάνοντας στο 18-30 (7η σερί νίκη). Από την άλλη, η ομάδα του Ντιτρόιτ έπεσε στο 21-26, ενώ θα πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα για τους μόλις 12 πόντους που σημείωσαν στο 4ο δωδεκάλεπτο.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους σε ακόμη ένα βράδυ ο Ντράγκιτς με 23 πόντους, ενώ ο Έλινγκτον πρόσθεσε 19. Σε καλή βραδιά κι οι Τζόνσον-Ουέιτερς που έβαλαν από 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.
Για την ομάδα του Ντιτρόιτ, ο Ντράμοντ πήρε 20 ριμπάουντ και έβαλε 17 πόντους, ενώ ο Τζάκσον 24 ήταν ο πρώτος σκόρερ.
Τα δωδεκάλεπτα: 35-33,29-27,26-31,26-12
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


