«Ο Πασκουάλ είναι ο μπασκετικός πατέρας μου»! (gTV)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Πασκουάλ είναι ο μπασκετικός πατέρας μου»! (gTV)
Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μιλούν στην κάμερα του gTV για την σχέση που «έχτισαν» στη διάρκεια της συνεργασίας τους στη Βαρκελώνη και το Final Four της Πόλης που ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα ονειρεύονται!

Στα 38 του χρόνια, ο Τσάβι Πασκουάλ έγινε ο νεότερος προπονητής που κατακτά την Euroleague ως χεντ κόουτς της Μπαρτσελόνα και, συχρόνως, ο πρώτος Ισπανός τεχνικός που φτάνει ως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση. Ο νυν κόουτς του Παναθηναϊκού οδήγησε τους Καταλανούς σε άλλα τέσσερα Final 4 κι έζησε όλη τη σύγχρονη μπασκετική ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ρίβερς πετύχει πάνω από 15 πόντους στο Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη πλευρά, το στοίχημα για την απόσυρση της φανέλας με το Νο.11 στην οροφή του Palau Blaugrana έχει φραγή. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι ένας από τους τελευταίους των Αρχηγών, ο παίκτης που έχει περάσει όλη την μπασκετική ζωή του στη Βαρκελώνη και, στο μεσοδιάστημα, εξελίχτηκε στον κορυφαίο σκόρερ και ρέκορντμαν συμμετοχών στην EuroLeague.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (24/1, 20:45) ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πασκουάλ και τον Ναβάρο να θυμηθούν τα... όχι και τόσο παλιά. Το έκαναν μιλώντας στην κάμερα του gTV! Ο, μεν, Πασκουάλ μίλησε για τον υπέροχο άνθρωπο Χουάν Κάρλος και αναφέρθηκε με σεβασμό σε όσους δούλεψαν πριν από αυτόν στον Παναθηναϊκό, ο δε La Bomba μίλησε για τον μπασκετικό πατέρα του και παραδέχτηκε ότι ο χρόνος τελειώνει και γι' αυτόν.