Πασκουάλ: «Το πρωί αποφασίζουμε για Σίνγκλετον, χαρούμενος για Παππά»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Το πρωί αποφασίζουμε για Σίνγκλετον, χαρούμενος για Παππά»
Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν σκέφτεται πως θ' αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του κι απέναντι στην Μπαρτσελόνα (24/1, 20:45) θέλει να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο σε άμυνα κι επίθεση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του: «Πρώτα από όλα η Μπαρτσελόνα έχει έναν καινούριο σέντερ, τον Φαβεράνι, τον Ντιανιέ, αλλά και τον Περπέρογλου που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ο Όλεσον είναι εκτός, αλλά ο Στράτος νομίζω πως θα παίξει αύριο. Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε πως διαθέτουν ένα εκπληκτικό ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και πολλούς παίκτες που σκοράρουν και εξαιρετικούς σουτέρ.

Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι επίσης αλήθεια πως το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ ήταν ένα από τα χειρότερα μας στη σεζόν, αλλά εδώ απέναντι στην Εφές και κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Επομένως, θα πρέπει να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως αν παίξουμε έτσι στην έδρα μας τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

«Δεν σκέφτομαι κάτι ιδιαίτερο που αντιμετωπίζω την Μπάρτσα»

Για το πως αντιμετωπίζει το ματς απέναντι στην... πρώην: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που σκέφτομαι σε είναι πως γι' αυτό το παιχνίδι είχαμε μία ημέρα αποθεραπείας και μία ημέρα προπόνησης. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχαν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι κάτι ξεχωριστό επειδή αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα παρά μόνο το πλάνο που θα ακολουθήσουμε».

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται ο Κρις Σίνγκλετον: «Αποκόμισε ένα πρόβλημα στο γήπεδο της Φενέρ. Αύριο το πρωί θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι».

Για τον Νίκο Παππά που πρωταγωνίστησε κόντρα στον Προμηθέα: «Πάντα προσπαθώ να βρω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρά το γεγονός πως δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε εξαιρετικά. Οι προπονητές πάντα σκεφτόμαστε ότι είναι καλύτερο για να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.